Margó Feszt, Csorba Győző Könyvtár, Hadik Kávézó

VS.hu, 2015. január 4.

Tíz napon belül három helyen lépek fel, két könyvbemutató mellett egy Máté Gáborral közös beszélgetés következik.


Elvileg holnaptól (október 12., hétfő) megvásárolható a Beláthatatlan táj, és a közeljövőben három rendezvényen is fellépek, amelyek közül két és fél a könyvvel, vagy legalábbis a munkáimmal kapcsolatos. Nyissátok meg az események linkjeit, mert mindenhol fontos (főleg covidilag fontos) információk olvashatók.

BELÁTHATATLAN TÁJ //// BUDAPEST
MARGÓ FESZTIVÁL, VÁRKERT BAZÁR /// OKTÓBER 17., 19 ÓRA
A könyv official bemutatója a Margó Fesztiválon. A leírás szerint a Nagyszínpadon, jelentsen ez bármit is (gitárt nem viszek), a támogatók közt ott a Volvo. A kötet a helyszínen megvásárolható, de járványügyi okokból dedikálás nem lesz. A maszk kötelező, szerintem rajtam is az lesz a színpadon. SZEGŐ JÁNOSsal, a könyv egyik szerkesztőjével beszélgetünk. Fontos: REGISZTRÁLJATOK az eseményre.
Eseményoldal a Facebookon >>>

BELÁTHATATLAN TÁJ //// PÉCS
ŐSZI KÖNYVTÁRI NAPOK, CSORBA GYŐZŐ KÖNYVTÁR /// OKTÓBER 20., 18 ÓRA
A pécsi bemutatóra a Csorba Győző Könyvtár meghívására kerül sor, a könyvtár konferenciatermében. Kézfertőtlenítő lesz, a maszk használata pedig itt is kötelező, mint ahogy a másfél méteres távolság betartása is. ÁGOSTON ZOLTÁN, a Jelenkor folyóirat főszerkesztője lesz az est házigazdája. Ingyen vagyunk, de komolyan vesszük a dolgot!
Eseményoldal a Facebookon >>>

HATÁROK //// BUDAPEST
VALUSKA LÁSZLÓ BESZÉLGETÉSSOROZATA, HADIK KÁVÉHÁZ /// OKTÓBER 26., 19 ÓRA
A Hadik Kávéházban izgalmas beszélgetésre számítok, VALUSKA LÁSZLÓ vendége leszek MÁTÉ GÁBOR színész/színházigazgató társaságában. Gáborral már volt több közös fellépésünk és futballal kapcsolatos projektünk is, életem egyik legnagyobb szerkesztői bénázásával őt sikerült kellemetlen helyzetbe hoznom 😊 A leírás szerint test- és énhatárokról, valóság és fikció területeiről beszélgetünk. Ültetési rend (!!) van, az eseményre pedig jegyet kell vásárolni (ár: 1750 HUF, link az alábbi linken).
Eseményoldal a Facebookon >>>