Jelek a gépről


Belevágok valami újba, eladásra kínálom fel tíz saját fotómat és a hozzájuk írt rövid szövegeimet, amelyek egyszerre reflektálnak magukra a képekre, valamint az új regényemre, a Beláthatatlan tájra is. A fotókat három különböző árkategóriában lehet megvásárolni, a képhez tartozó szöveget pedig egy A5-ös, négyoldalas brosúrában mellékelem a megrendelőknek.

A képekhez írt szövegeket semmilyen formában nem publikálom, ezeket csak a vásárlók kapják meg. A Jelek a gépről projekt során összesen 100 példány kerül eladásra. A képek és a füzetek dedikáltak és sorszámozottak.

A projekt fontos része egy adománygyűjtő akció is: negyedévente licitálásra bocsátok egy-egy fotót a nyilvános Facebook-oldalamon, az árverés során befolyt összeget pedig továbbítom az általam kiválasztott civil szervezeteknek. Erről és a további részletekről ezen a blogposzton olvashattok bővebben >>>

Minden további technikai és egyéb információ a képek után, apróbetűvel 🙂


A fotók a honlapomról rendelhetők meg, az átadás, fizetés, számlázás részleteit személyesen egyeztetem a megrendelőkkel e-mailen vagy telefonon. Budapesten és Pécsett közvetlen átadást vállalok, akár személyesen, akár átadópontok beiktatása révén. Bármelyik képet meg lehet rendelni, vagyis az eladások akkor érnek véget, ha a 100. dedikált és sorszámozott fotót és brosúrát átadtam a megrendelőnek, függetlenül attól, hogy az egyes képekből hány került eladásra.

A képek technikai jellemzői: giclée nyomtatás, 270 grammos Radiant White papír, 5 mm vastag, kemény, habosított PVC-lemezre kasírozva. A képeket akasztóval felszerelve adom. A képek pontos méretei és a brosúra előnézeti oldalai az egyes fotók leírásánál megtalálhatók. A nyomdai munkákat a pécsi Xpress Digital nyomda végezte.

A szövegek exkluzív jellege miatt arra kérem a vásárlókat, hogy az írásokat ne hozzák nyilvánosságra, és ne osszák meg a közösségi média felületein. A szövegek értékét az adja, hogy annyi példány létezik belőlük, ahány képet megvásároltak tőlem. Megjegyzés: a 100 példányon felül a projekt támogatói, barátok, családtagok részesülnek külön sorszámozott, egyedileg méretezett tiszteletpéldányokban.