A lovak mozdulatlanok


A tavalyi fotósorozatom a Beláthatatlan tájhoz kapcsolódott, Jelek a gépről címmel. Akkor a kötetben megjelenő Dorka-szálat fűztem tovább tíz új prózaverssel, és a versekhez tartozó képeket kínáltam mellé.

Most a 2020-ban nekem ítélt Hazai Attila Irodalmi Díj kapcsán rendeztem össze egy kisebb sorozatot. Nyolc fotót válogattam ki, amely a díjátadón (2021. szeptember 8.) került kiállításra, és október első hetéig tekinthető meg a Nyitott Műhelyben. A kiállítást reményeim szerint még néhány helyre el tudom vinni, a fotók pedig ezúttal is megvásárolhatók. Ezúttal nincs sokszorosítás, a képekből egy-egy példány készült, és kerül eladásra. (A nyolc fotó négy képpárból áll, a párok akár együtt is megvásárolhatók.) A sorozat A lovak mozdulatlanok címet viseli – a fotók leírása és egyéb információk az alábbi apróbetűs részben olvashatók.


A fotók egyedi darabok, minden képből egy példány készült ebben a méretben. A képek ára: 66 ezer forint. Minden megvásárolt fotó mellé ajándékba adom a Beláthatatlan táj dedikált példányát. Képpár megrendelése esetén beszélhetünk kedvezményről 🙂 A képek megrendelése a honlapon keresztül történik, de a vásárlási szándék jelezhető az e-mail címemre küldött levélben is. Az átadás, fizetés, számlázás részleteit személyesen egyeztetem a vásárlókkal e-mailen vagy telefonon. A képek technikai jellemzői: giclée nyomtatás, 270 grammos Radiant White papír, 5 mm vastag, kemény, habosított PVC-lemezre kasírozva. A képeket akasztóval felszerelve adom. A képek pontos méretei az egyes fotók leírásánál megtalálhatók. A nyomdai munkákat a pécsi Xpress Digital nyomda végezte.